Anmäl intresse

Vi i Branteviks IF FF Fotbollsförening vill gärna ha kontakt med dig som kan tänka dig att delta aktivt för föreningen på något sätt.

Efter första uppropet hade hela 44 anmält sig! Till första träning på planen hade vi 22 spelande. År 2020 spelar vi i division 6, där derbyna blir mot: Borrby, Baskemölla, Glemmingebro, Kivik, Köpingebro, Onslunda, Rörum Smedstorp, Charlo, Svenstorp och Sövestad.

27/11, 4/12 och 11/12 2019 kl 19.15 är du välkommen att ta tillfället i akt och provträna med oss i BIF FF på Skillinge IP konstgräsplan. Hör av dig så att vi kan planera.

De fotbollsspelare som väljer att gå till oss under Silly Season kommer att få en egen matchtröja med eget valt nummer och dessutom sitt namn på ryggen.

Det enda du åtar dig att göra är att spela fotboll och medverka i vår fotbollsverksamhet under 2020 samt bli medlem i föreningen BIF FF.

Vi kan lova en klubb där hjärtat är större än plånboken, där stoltheten och det sociala sätts i första rummet. Du skall trivas hos oss - det är vår målsättning och ambition.

Vi samlas kl 19.15 på Branteviks Idrottsplats för ombyte.

Träningen sker på Skillinge konstgräsplan med start 20.15.

PS: Lägg ett SMS till 072-713 54 16 så att vi vet hur många som kommer till träningen.

Välkommen!

Fyll annars i kontaktformuläret här eller skriv direkt till fotboll@branteviksif.se och berätta hur du vill delta eller ställ dina frågor om fotbollen.

Häng med på vår Facebook-sida för det senaste. Där kan du också ställa frågor och komma med förslag och synpunkter.

Välkommen!

Facebook: branteviksiffotboll