Om FF

År 2020 spelar vi i division 6 - kom med!

Branteviks IF FF representerades och deltog på Skånes FF:s representationsmöte den 20 november 2019. Däribland fanns frågan om serieindelning uppe.

Då division 7 försvinner 2020, innebär det att Branteviks IF FF börjar i division 6. Lagen vi kommer möta ser du på kartbilden.

Det lär bli många härliga derbyn att kunna avnjuta - eller vad sägs om följande lag: Borrby, Baskemölla, Glemmingebro, Kivik, Köpingebro, Onslunda, Rörum Smedstorp, Charlo, Svenstorp och Sövestad.

Som det ser ut kommer vi att få ihop ett riktigt trevligt och bra lag. Vi har bra intresse.

Om allt går som det skall så ses vi på IP 2020.

Jörgen Göransson

ffordforande@branteviksif.se

Tränare

Kalle Viberg

ffcoach@branteviksif.se

Lördagen den 2 november bildades föreningen formellt med namnet:

Branteviks IF Fotbollsförening, som vi förkortar till BIF FF.

BIF FF är godkänt av Riksidrottsförbundet och av Skånes Fotbollsförbund samt har fått plats i seriesystemet.

Ordföranden har lånat ut summan till BIF FF, som man måste betala in som sportgaranti vid registreringen.

Vi återkommer med information hur du kan bidra med finansiering av föreningen (privata bidrag, sponsorer, BG, Swish etc) när vi fått vårt organisationsnummer.

Vi kommer att ha fyra utskott i BIF FF: Administration, Sponsring/ekonomi, Kiosk/fest och Representationslaget/tränarna.

Vi i BIF FF vill gärna ha kontakt med dig som kan tänka dig att delta aktivt för föreningen på något sätt - klicka här för att anmäla intresse.

Facebook: branteviksiffotboll

Uppdaterad: november 2019 /Digitalredaktör: Britt-Marie Norelius