Fotbollssektionen

FOTBOLLSSEKTIONEN I BRANTEVIKS IF - BILDAD 25/9 2019 - NU SÖKER VI DIG!

Den 25 september 2019 bildades en fotbollssektion bestående av både fd spelare och tränare m fl som en del i Branteviks IF.

Fotbollssektionen kommer att ha fyra utskott:

Administration, Sponsring/Ekonomi, Kiosk/Fest och Representationslaget/Tränarna.

Nu skall vi fylla på med spelare. Det är nu vi söker dig!

Förslag på ledare/tränare finns och dessa kommer att tillfrågas inom kort. En av dessa tilltänkta tränare sa ja igår per telefon. Så snart pappren är skrivna kommer vi att publicera namn.

Preliminär provträning på Branteviks IP lördag 2 november (allhelgonahelgen) eller, om vi hinner, helgen innan.

Det är 2020 vi siktar på för start av fotbollen och då behövs alla positiva krafter.

Är du intresserad som spelare, ledare eller att ingå i gruppen kring fotboll på Brantevik är du välkommen att höra av dig till mig via e-mail: fotboll@branteviksif.se eller fyll i kontaktformuläret här på sidan.

Sprid gärna till folk du tror kan vara intresserade.

är våra ledord för fotbollsverksamheten!

______

Jörgen Göransson, initiativtagare med både spelar- och tränarerfarenhet, medlem i Branteviks IF

Skriv till Fotbollssektionen i kontaktformuläret här:

Uppdaterad: september 2019 /Digitalredaktör: Britt-Marie Norelius