Aktuellt

Så snart årsmötesprotokollet från 2018-01-28 föreligger justerat, läggs verksamhetsberättelsen upp här.

Verksamhetsberättelse

Idrottsverksamheten

Fotbollssamarbetet med Skillinge IF fortsätter. Detta projekt som startade 2013 har fungerat utmärkt. Alla lagen spelar under namnet Österlen FF. Se under Matcher ÖFF.

A-laget vann sin serie i division 3 utan förlust och spelar 2017 i division 2 igen.

Tillsammans med medlemmar, ideella krafter och sponsorer har vi även anordnat:

• Jazz under stjärnorna, som hade ett starkt artistprogram och en fantastisk publik på över 5000 på våra fem föreställningar.
  • Midsommarfirande på midsommarafton med lövade vagnar genom byn och sång och dans kring midsommarstången. En över 50-årig tradition, som blev en lyckad fest med mycket folk.
  • Loppmarknaden en söndag i juli var en välbesökt tillställning med mycket fina skänkta saker till försäljning. Det blev en livlig kommers med många köpsugna besökare.

Tack

Ett stort tack till alla medlemmar, publik och sponsorer. Vi har även många personer utifrån som på olika sätt hjälper oss.

Givetvis också ett stort tack till ledare och spelare som kämpar väl för fotbollen på Österlen.

Välkommen till våra olika arrangemang på Branteviks IP: midsommarfirande, loppmarknad och musik fem onsdagar på sommaren, som du hittar under rubriken Arrangemang här på hemsidan.

Branteviks IF

Branteviks IF . Hylkavägen 10 . 272 38 Brantevik . Tel. IP: 0414-221 39