Verksamhetsberättelse för 2018

Idrottsverksamheten

Fotbollssamarbetet med Skillinge IF fortsätter 2018. Detta projekt startade 2013 och har fungerat utmärkt. Alla lagen spelar under namnet Österlen FF. Se under Österlen FF.

A-laget spelade 2017 i division 2 igen och gjorde bra ifrån sig där. Efter en stark vårsäsong, hamnade ÖFF i mitten av tabellen.

Tillsammans med medlemmar, ideella krafter och sponsorer har vi även anordnat:

• Jazz under stjärnorna, som hade ett starkt artistprogram och en fantastisk publik på över 4.000 på våra fem föreställningar. Vi är tacksamma för den ovärderliga insatsen under nio år av Nils Landgren och Beatrice Järås i detta evenemang.
  • Midsommarfirande på midsommarafton med lövade vagnar genom byn och sång och dans kring midsommarstången. En över 50-årig tradition, som blev en lyckad fest i strålande vackert väder och mycket folk.
  • Loppmarknaden en söndag i juli var en välbesökt tillställning med mycket fina skänkta saker till försäljning. Det blev en livlig kommers med många köpsugna besökare.Resultatet blev ett välbehövligt tillskott i föreningens kassa. Tack alla generösa givare!

Tack

Ett stort tack till alla medlemmar, publik och sponsorer. Vi har även många personer utifrån som på olika sätt hjälper oss.

Givetvis också ett stort tack till ledare och spelare som kämpar väl för fotbollen på Österlen.

Välkommen till våra olika arrangemang på Branteviks IP: traditionellt firande på midsommarafton, loppmarknad sista söndagen i juli och musik fem onsdagar från 4 juli, allt om detta hiittar under rubriken Arrangemang här på hemsidan.

Branteviks IF

Branteviks IF . Hylkavägen 10 . 272 38 Brantevik . Tel. IP: 0414-221 39